Træningslejr for mavedansere 2019

Træningslejr for Mavedansere er en årligt tilbagevendende begivenhed for ægte mavedanser nørder. Vi bor, spiser og træner tæt sammen hele ugen, og det skaber et unikt dansemiljø med plads til store armbevægelser - og effektiv indlæring! Træningen foregår i to idrætshaller og en samlingssal. Der er trægulv, god plads og højt til loftet, så undervisningen har optimale betingelser. Den ene hal har fuld spejlvæg.

HVORNÅR?
Det bliver i en uge i juli 2019. Jeg ved endnu ikke, om det bliver uge 27, 28, 29 eller 30. Det afhænger af skolen i Vinde Helsinge og af hvornår vores udenlandske gæsteinstruktør har hul i sin kalender. Vi plejer at starte søndag kl. 16.00 og slutte lørdag kl.10.00.

HVEM KAN DELTAGE?
Alle mavedansere er velkomne. Undervisningen niveaudeles, dog er morgentræningen og teoritimerne fælles for alle.

VIGTIGE DATOER
1. november 2019 Brochuren er klar. Tema, gæsteinstruktør mv. afsløres.
1. januar 2019 Tilmelding åbner
15. maj 2019 Sidste betalingsfrist
1. juni 2019 Infobrev med praktisk info, skema mv. sendes ud på E-mail
Juli 2019 Endelig træningslejr !

INDKVARTERING
Vi bor på efterskoleelevernes værelser. Bad og toilet er på gangen. Indretningen er ikke moderne, til gengæld har vi hele skolen for os selv. Dyne, pude og sengelinned ligger på værelset. Medbring selv håndklæder. Hvis du gerne vil bo sammen med en danseveninde, kan du ønske det ved tilmeldingen.

MAD & DRIKKE
Morgenmad kl. 7.30 - 8.15
Formiddagsenergi kl. 10
Frokost kl. 12 - 13
Eftermiddagskaffe kl. 15
Aftensmad kl. 18 - 19
Aftenkaffe med sødt kl. 20.30

Vi spiser grønt, groft og varieret.
The, kaffe og isvand er inklusive.
Medbring selv øl, vin, sodavand og snacks.

NB! Køkkenet ikke har mulighed for at tilbyde specialkost-pakker. Maden er varieret: Sundt, grønt og groft. Der vil være vegetariske alternativer på buffeten hver dag. Men køkkenet kan desværre ikke imødekomme individuelle ønsker om særlige kostplaner.

PRIS
De angivne piser er fra 2018. Det er muligt, at de bliver reguleres i 2019.

Enkeltværelse: Dk. Kr. 5250,-
2-mandsværelse: Dk. Kr. 4500,-
3-mandsværelse: Dk. Kr. 4200,-

Prisen er pr. danser inklusiv: Undervisning, 6 overnatninger, fuld forplejning, bus til & fra Slagelse station og aftenarrangementer.

ADRESSE
Vestsjællands Idrætsefterskole, Vinde Helsingevej 41, 4281 Gørlev

TRANSPORT
Nærmeste station er Slagelse. Fælles bustransport til og fra stationen er inkluderet i prisen.
Opsamling på Slagelse Station søndag kl. 15.30
Hjemrejse lørdag kl.10.00 Køretid til/fra Slagelse er ca. 20 min.

Fra Københavns Lufthavn afgår regionaltog mod Slagelse hver time. Køretiden fra Kastrup til Slagelse med tog er 1 time og 15 min.

TILMELDING ÅBNER 1. JANUAR 2019

Skriv en E-mail til anna@annabarner.dk
Oplys dit navn, adresse, mobilnr. fødselsår, om du vil bo på enkelt-,
2- eller 3-mandsværelse og evt. hvem du vil bo sammen med.
Hvis vi ikke allerede kender hinanden, så skriv lidt om din danseerfaring:
Hvor længe har du danset? Hos hvilke undervisere?

Din plads er først reserveret, når du har betalt.

Fra Danmark: Mobilepay nr. 23 30 68 77
eller bankoverførsel til Reg. 17 26 Konto 89 68 68 38 03

Betaling fra Norge/Sverige:
IBAN: DK 232 000 89 68 68 38 03
Bank code 1726
S.W.I.F.T.: NDEADKKK 
Bank adresse: Nordea, Ahlgade 20-24, DK- 4300
Husk at betale bankgebyr både i afsender- og modtagerbank.

MERE INFO
Følg med her på siden eller kig forbi Facebook:Træningslejr for Mavedansere

ARRANGØR
Anna Barner Sarp
Skætterivej 15
DK-4300 Holbæk
+45-23306877
Cvr: 36327472

 

 

TRÆNER TEAM 2018

 

ANNA BARNER SARP

Passioneret mavedanser med stort engagement i krop, bevægelse og dans. Underviser af kurser og workshops i hele Skandinavien siden 1998. Master i Idræt og velfærd fra Københavns Universitet. Læreruddannet. Vinder af flere dansekonkurrencer. Flittig koreograf, performer og instruktør.

Arrangør og leder af træningslejren
Underviser i koreografi.

INGUNN LYNGSTAD

Ingunn Lyngstad er en norsk mavedanser fra "verdens ende". Ingunn har danset mavedans siden 2007, og har undervist i eget dansestudio i Alta siden 2009. Ingunn har tidligere været gæstelærer på sommerkursus i Danmark 2012-2014, og undervist på JWAAD Summer School 2013-2015. Ingunn er både fuldblods mavedanser og uddannet yogainstruktør.

På træningslejren vil Ingunn arbejde specifikt med ugens tema ”Ind i kroppen” med to workshops: ”Pust liv i kroppen”, der handler om at bruge åndedrættet aktivt til at styrke kroppens bevægelser og puste mere liv i dansen. Og ”Kroppens ABC” En teknikworkshop, der tager fokus på én kropsdel ad gangen for at fuldende og perfektionere vores danseteknik. Desuden vil Ingunn lede den daglige yoga og afspænding, som skal give os ro og fornyet energi til næste dags træning.

Norsk gæsteinstruktør
Underviser to temaworkshops & leder den daglige yoga med afspænding.

 

BETINA HOCKE

Betina er meget optaget af, at man skal blive sin egen unikke danseudgave af sig selv og at underviseren har en vigtig rolle i at understøtte danseren.  Betina er særligt optaget af forholdet mellem flow, trin, teknik og den individuelle dansers fysik. Undervisning i mavedans skal være krævende og sjovt på samme tid.

Siden sommeren 2017 har hun taget workshops/undervisning hos Dominika Suchecka, Kaisa Wronka, David Katolicy, David Abraham, Valerie Molinary, Paula Palomares, Benedikte Solberg og Maizena – vidt forskellige dygtige inspirationskilder. De første måneder i 2018 byder i skrivende stund på undervisning i Cairo, samt hos Suvi Tuominen og Dominika Suchecka.

I 2017 fik Betina en 3. plads i Grand Diva kategori ved Danish Open Bellydance i øvrigt med en tilrettet udgave af den koregrafi, hun underviste i på Træningslejr for mavedansere samme år.

Betina er bl.a. uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (med brug af Labans bevægelsesteori) og har gennem de sidste 10 år været tilknyttet som underviser på Danmarks mavedanserskole.

Underviser i mavedansteknik

 

LINNEA FÆRCH

Linnea Færch er kendt for sin intensitet, autencitet og originalitet.
Hun brænder for at formidle dansen i øjenhøjde, med sit eget personlige præg på både undervisningsform og dansestil. 
Hun er ikke bange for at lade sig inspirere af nye trends blandt andre dansegenrer end mavedans, for at orientalisere bevægelserne og forene det moderne med det traditionelle.
Nøgleordene er: nærvær,  sanselighed og videreudvikling.

Linnea har en baggrund der favner 17 år med mavedans, 14 års erfaring som danseunderviser, 12 år som danser i gruppen Jumanah Bellydancers, samt medvirken i populære tv-shows og adskillige topplaceringer i mavedans-konkurrencer.

Underviser i mavedansteknik

 

 

MARIANNE MOGENSEN

Fysioterapeut, mavedanser og ekspert i ergonomisk korrekt brug af kroppen, med mange års erfaring indenfor området. Marianne Mogensen er særligt optaget af hvordan vi bruger kroppen fornuftigt, når vi danser.

Hun underviser workshoppen "Forebyg skader", hvor du får vigtig viden om anatomi og fysiologi for mavedansere, overblik over skelet, ligamenter, muskler og nervesystem, konkrete råd og tips til hvordan vi beskytter og styrker kroppen bedst i dansen samt viden om Smerter; de gode og de dårlige.

Gæsteinstruktør
Underviser workshoppen "Forebyg skader"

 

SANDRA KITTI STOCKHOLM FRÖBERG

Sandra har danset mavedans i 8 år, hos både Anna Barner i Holbæks Mavedanserforening, på Danmarks Mavedanserskole og hos Selina Sevil på Dansöz Belly Dancing School i Malmø. Det første halve år af 2016 optrådte hun med mavedans i Hurghada på forskellige hoteller, og underviste turister på stranden.
Sandra har været med som assistent på Træningslejr for Mavedansere tre gange. Hun startede på RUC i september 2017 på en Humanistisk Bachelor og planlægger at rejse på udvekslingsophold i august 2018.

Assistent


CHRISTINE HAUGAARD


Christine tog sine første orientalske trin som 17 årig, og har ikke været til at drive ud af dansesalen siden. Det er gennem årene blevet til flere deltagelser i konkurrencer, medvirken i gruppen Jumanah Bellydancers og en gennemført CATT uddannelse (Certified Academic Teachers Training) i udgangen af 2017, samt medvirken i Beata og Horacio's internationale CATT Company. 

Christine elsker at undervise, og her gennem flere år undervist på Danmarks Mavedanserskole. Derudover er Christine kreativ danser, der gerne krydser eller springer rammerne for orientalsk dans. Hun sørger for at få ny viden og input fra andre dansestilarter, hvilket både er med til at styrke fundamentet i dansen samt udvikle hendes egen personlige stil. 

Gennem dans og bevægelse arbejder Christine med følelser og udtryk, og stræber efter det flow der er med til at åbne op for den individuelle danser.

Assistent