Video-galleri

"Firedance" 2016

Vinderdans fra Danish Open Bellydance 2016 i kategorien Oriental Fusion. Koreografi: Anna Barner. Kostume: Anna Barner og Guri Lundberg

Showtime i Slagelse Sommer 2016

56 mavedanserinder fra Danmark og Norge optrådte på en varm sommerdag i Slagelse i forbindelse med årets træningslejr for mavedansere på Vestsjællands Idrætsefterskole i Vinde Helsinge. Arrangør: Anna Barner

Bellydancer of the year 2010

Her en video fra Oslo, februar 2010, da jeg vandt konkurrencen "Bellydancer of the year 2010". Koreografien har jeg selv lavet. Kostumet er designet af kostumier Lisbeth Kongstein.

Radio interview 2015

Her fortæller jeg om mit liv med mavedansen til journalisten Robin Cox. Det blev en 1,5 timer lang samtale om mavedans. Programmet blev sendt på fire Sjællandske lokalstationer i 2015. Af hensyn til Coda og Copyright er musikken desværre redigeret ud af internet-versionen af udsendelsen, men lyt alligevel; Der er stemning i studiet.

Solfjeren, Bergen Magedansfestival, 2011

Danset på teateret Logen i Bergen, maj 2011. Bergen Magedansfestival blev arrangeret af foreningen Zamila. Solfjeren er en ny effektfuld rekvisit, som jeg har taget til mig. Koreografien er min egen og kostumet er fra Cairo.

 

Vinder af Danmarksmesterskabet i Mavedans 2008

For 3.gang (og mest for at overbevise mig selv om at to børnefødsler ikke kunne stoppe min dansekarriere) vandt jeg DM i mavedans i september 2008. Kostumet er designet af Samasem. Koreografien er min egen. Konkurrencen fandt sted på Østre gasværk - et fantastisk sted at optræde! Video: Villy Feltmann og Susanne Borg Pedersen.

 

Spansk/Arabisk dans BELLY DE LUXE 2005

Året efter, i 2005, medvirkede Belly de Luxe igen ved Oriental Dance Festival Copenhagen. Denne gang udviddet med endnu tre dansere: Sisse Olsen, Kitti Sommer Kjær og Maria Ansager Enghave Nielsen. Temaet for min koreografi er ORIENTAL MEETS FLAMENCO! En fri fortolkning af det stereotype kulturmøde: Den blide haremsdanserinde overfor den fyrrige andalusiske danser. Nok den scenekoreografi jeg selv er mest stolt af. Musik af Hossam Ramzy. Video: Villy Feltmann og Susanne Borg Pedersen.

 

Shamadan, 2004

Trioen Belly de Luxe bestod i 2004 af Karen Struass, Signe Boie Sørensen og jeg selv. Koreografien "Shamadan" lavede jeg vinteren før. Her et kort uddrag. De traditionelle lysekroner købte vi i Cairo og fik en lokal smed til at tilpasse dem. Og så lærte vi os at spille på zills den vinter! Video-klippet er optaget ved Oriental Dance Festival Copenhagen 2004, hvor Mahmoud Reda var æresgæst. Video: Villy Feltmann og Susanne Borg Pedersen

 

 

 

Improviseret trommesolo - Stavanger Koncerthus 2003

Tænk hvad der dukker op på gamle VHS bånd nogen gange! Her danser jeg en improviseret trommesolo på den store scene i Stavanger Koncerthus i 2003. Det var en rigtig sjov oplevelse, som jeg tænker tilbage på med et stort smil. Kostumet er fra Amira i Cairo og musikken er fra cd'en Amar 14.