Træningslejr ONLINE 2021

2021 var året, hvor Corona sendte os hjem foran skærmene, og året, hvor jeg underviste hele fire online træningslejre: Vinter, påske, sommer og jul.

Træningslejr ONLINE – Kursusbeskrivelse

Træningslejr for mavedansere ONLINE via Zoom er et træningstilbud for nørdede mavedansere. Kurserne er skræddersyede til kræsne mavedansere, som gerne vil have en god blanding af teknik, koreografi, improvisation, teori, leg og rugbrødstræning.

Der lægges vægt på danseglæde og fællesskabsfølelse. Hvert kursus har sit eget indhold, og kurserne optages ikke til senere afspilning. Vi danser ‘live’ – online.

Til hvert kursus hører en dropbox-mappe hvor deltagerne kan downloade video af koreografimaterialet set forfra og bagfra, musikhenvisninger og Annas egne noter.Generelle tips til dig, som skal på onlinekursus i mavedans:
– Gør det hyggeligt for dig selv
– Lav de samme rutiner, som når du tager ud af huset til dans: Skift til træningstøj, fyld drikkedunken, sæt håret op osv.
– Flyt lidt rundt på møblerne, så du har mest mulig plads omkring dig
– Sæt orientalsk musik på mens du gør dig klar, så du kommer i den rette stemning
– Overvej, om temperaturen i rummet passer til dans. Dansesale er koldere end dagligstuer, fordi vi sveder, når vi danser. Måske skal du slukke for varmen?
– Sørg for god og høj lyd. Tilslut fx en højtaler til din PC.
– Sørg for et stort skærmbillede at danse efter. Brug PC frem for telefon. Eller brug smartview/cromecast til at sætte billedet op på et TV.
– Vær dig selv og vær modig. Stil gerne spørgsmål undervejs.

Foto: Træningslejr for Mavedansere – Vinter 2021
Foto: Åben Scene ved Træningslejr for Mavedansere – Sommer 2021
Foto: Træningslejr for Mavedansere – Sommer 2021