Træningslejr

Træningslejr for mavedansere 

Næste træningslejr er endnu ikke planlagt. Det bliver nok i uge 28 eller 29, sommer 2021.
Hold øje med siden her for opdateringer.

NB: Info herunder gælder sidste års træningslejr, som desværre blev aflyst pga Corona.

DANSE DAGEN LANG
Træningslejr for Mavedansere er en uge i selskab med mavedansere fra hele Skandinavien. Vi træner, spiser, griner og sover sammen. Det er en intens oplevelse af danseglæde og fællesskab.

Formålet med ugen er at lære nyt, at blive dygtigere dansere, få ny inspiration og være sammen om vores fælles interesse mavedans. Træningslejren er en pause fra hverdagen og et frirum til fordybelse.

HVEM KAN DELTAGE?
Alle mavedansere er velkomne. Undervisningen niveaudeles, dog er morgentræningen og teoritimerne fælles for alle.

 

Hvornår?

Næste træningslejr er endnu ikke planlagt. Det bliver nok i uge 28 eller 29, sommer 2021.
Hold øje med siden her for opdateringer.

NB: Info herunder gælder sidste års træningslejr, som desværre blev aflyst pga Corona.ANKOMST Søndag D. 5. JULI 2020 KL. 16.00
AFREJSE Lørdag d. 11. juli 2020 kl. 10.00


Indkvartering

Træningslejren finder sted på Vestsjællands Idrætsefterskole i Vinde Helsinge, vest for Slagelse.

Vi bor på efterskoleelevernes værelser. Bad og toilet er på gangen. Indretningen er ikke moderne, til gengæld har vi hele skolen for os selv.

Vi bor på enkelt- dobbelt- eller tremandsværelser. Hvis du gerne vil bo sammen med en bestemt danseveninde, kan du ønske det ved tilmeldingen.

Dyne, pude og sengelinned udleveres ved ankomst. Medbring selv håndklæder.

Adressen er: Vestsjællands Idrætsefterskole, Vinde Helsingevej 41, 4281 Gørlev

Undervisning

DANSE UNDERVISNINGEN INDEHOLDER:

Morgentræning med opvamning, grundtræning og en overraskelse
Tema moduler om følelser og kropssprog i dansen
Koreografi moduler, hvor du selv vælger sværhedsgrad: * let ** mellem *** svær
Teknik-moduler med forskellige emner, fx wacky walks, bløde hofter osv.
Udstrækning og afspænding

Årets tema: Følelser og kropssprog

I mavedansen gennemlever vi en lang række følelser, fx at ‘give slip’ ‘at tage kontrol’ ‘at give sig hen’ ‘at være sårbar’ ‘at føle sig feminin’. Dansen indeholder også modsatrettede følelser, fx både lethed og tyngde, blidhed og styrke, og den kan både være en sjov motionsform og et rum for personlig udvikling. Dét vil vi sætte fokus på ved på forskellig vis at træne vores evne til at mærke og fortolke følelser i dansen.

Mad og drikke

Morgenmad kl. 7.30 – 8.15
Formiddagsenergi kl. 10
Frokost kl. 12 – 13
Eftermiddagskaffe kl. 15
Aftensmad kl. 18 – 19
Aftenkaffe med sødt kl. 20.30

Vi spiser grønt, groft og varieret. Maden serveres som buffet i spisesalen.
The, kaffe og isvand er inklusive. Medbring selv øl, vin, sodavand og snacks.

Der vil være vegetariske alternativer på buffeten hver dag.

Bemærk: Køkkenet har desværre ikke mulighed for at lave specialkost eller særlige diæter.

Trænerteam ’20

Fra venstre på billedet: Linnea Færch, Sandra Fröberg, Anna Barner, Betina Hocke og Christine Haugaard.

LINNEA FÆRCH
Linnea startede med at undervise i mavedans som 22-årig i 2005 og er i dag en populær mavedanser i det danske mavedansermiljø. Hun har en solid danseteknik og formår at forklare selv de sværeste finesser så alle kan følge med. Hun har undervist i hele Danmark, på Island og Grønland og har vundet topplaceringer til nationale og internationale mavedanserkonkurrencer både som solist og med gruppen Jumanah Bellydancers, som vandt 1. pladsen ved Danish Open Bellydance 2018. Linnea er medstifter af det nye workshopkoncept Orientalsk Eldorado og med sin moderne stil er hun en eftertragtet koreograf for danske mavedansere.

SANDRA KITTI STOCKHOLM FRÖBERG
Smukke Sandra sørger for godt humør, masser af energi og store smil. I trænerteamet fungerer hun hovedsageligt som assistent (og støttepædagog) for underviserne. Hun har det seneste år været på udveksling i Australien, hvor hun har studeret kultur og sprog. I løbet af sine 10 år med mavedans har Sandra fået undervisning i Danmark, Sverige og Australien, og optrådt på hoteller i Egypten.

ANNA BARNER
Leder og arrangerer træningslejren igen i 2020. Læs mere om Anna flere steder her på websitet.

BETINA HOCKE
Betina underviser med autoritet og humor og undervisningen har tydelige mål og fleksible metoder. Hendes undervisning tager udgangspunkt i grundlæggende mavedanserbasisteknik, der krydres med inspiration fra workshops med mavedansere, der har fingeren på nyeste dansepuls og dertil lægges det personlige stjernestøv, som den enkelte danser har i sig. For Betina er underviserrollen at kunne formidle, inspirere, skabe sammenhænge og understøtte danseren i balancegangen mellem at lære nyt og samtidig vedligeholde det man kan, uanset hvilket niveau man danser på. Betina er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut (med brug af Labans bevægelsesteori) og har tidligere undervist i forskellige idrætsdiscipliner og de sidste 11 år i mavedans.

CHRISTINE HAUGAARD
Christine har en kæmpe kærlighed til dans og musik. Hun udforsker mange forskellige genrer og har skabt sig et bredt fundament af tekniske færdigheder og danseforståelse. Hendes personlige dansestil er præget af moderne twists, der gerne udfordrer den klassiske genre og tilfører kant og udtryk. Christine har undervist i mavedans i de sidste 6 år. Hun elsker at undervise og stræber efter at formidle den følelse hun selv får fra dansen videre til eleverne. Christine stræber efter det unikke i hver danser, og tilbyder mulighed for at hver elev sætter sit eget præg og således udvikler sig som individuelle dansere. Christine har i en årrække været en fast del af Jumanah Bellydancers, der har ført til flere top-placeringer i nationale og internationale konkurrencer, og en række optrædener på scener i både ind- og udland. Christine graduerede fra Beata og Horacios Cifuentes CATT uddannelse i 2017, og har sidenhen været medlem af det internationale CATT kompagni.

Årets udenlandske gæsteinstruktør

PAULA PALOMARES (Spanien)

Årets udenlandske gæsteinstruktør er den internationalt anerkendte mavedanser Paula Palomares fra Spanien. Glæd dig til at få undervisning af den sprudlende og energiske danserinde.

Åben Scene

Vi optræder for hinanden på Åben Scene. Formålet er at øve sig i at optræde foran et publikum under trygge og uformelle forhold. Alle er velkomne til at optræde uanset niveau eller erfaring. Det er helt frivilligt at optræde. Vi anbefaler max 4 min. til soloer og max 6 min. til grupper.  Vi beder deltagerne om at melde sig til og aflevere musik senest 8 dage før, så vi kan sammensætte et varieret program.  

Pris

En hel uges træningslejr:

Enkeltværelse: Dk. Kr. 5650,-
2-mandsværelse: Dk. Kr. 4900,-
3-mandsværelse: Dk. Kr. 4350,-

Prisen er pr. danser inklusiv: Undervisning, 6 overnatninger, fuld forplejning, bus til & fra Slagelse station & aftenarrangementer.

Tilmelding

Tilmeldingen åbner 1. januar 2020

Skriv en E-mail til anna@annabarner.dk
Oplys dit navn, adresse, mobilnr., fødselsår, om du vil bo på enkelt-, 2- eller 3-mandsværelse og evt. hvem du vil bo sammen med. Hvis vi ikke allerede kender hinanden, så skriv lidt om din danseerfaring: Hvor længe har du danset? Hos hvilke undervisere?

Betal depositum dk. kr. 1.500,- Din plads er først reserveret, når depositum er betalt.

Fra Danmark: Mobilepay nr. 23 30 68 77
eller bankoverførsel til Reg. 17 26 Konto 89 68 68 38 03

Betaling fra Norge/Sverige:
IBAN: DK 232 000 89 68 68 38 03
Bank code 1726
S.W.I.F.T.: NDEADKKK
Bank adresse: Nordea, Ahlgade 20-24, DK- 4300

Husk at betale bankgebyr både i afsender- og modtagerbank. Restbeløbet betales senest 1. maj 2020

Transport

ADRESSEN ER:  Vestsjællands Idrætsefterskole, Vinde Helsingevej 41, 4281 Gørlev 

Nærmeste station er Slagelse. Fra Københavns Lufthavn afgår regionaltog mod Slagelse hver time. Køretiden fra Kastrup til Slagelse med tog er 1 time og 15 min.

Fælles bustransport til og fra Slagelse station og Stop 39 er inkluderet i prisen.

Opsamling i Slagelse søndag d. 5. juli kl. 15.30
Hjemrejse lørdag d. 11. juli kl.10.00 Køretid til/fra Slagelse er ca. 20 min.

Egon henter og bringer i Slagelse. Der er opsamling både på Slagelse Station og ved Stop 39.